en mysig måndag!

vi sörjde för mormor, så alla stannade hemma, Astrid hade även lite feber.

Astrid i rosa låda, ville att Micke ska dra henne runt.
(på bilden kan ni se hur Astrids säng ser ut nu)

Massa bus!

Astrid älskade att duka fram tallriker, glas, sked även tårta och vi SKA fika! Här ska katten få smaka en bit tycker Astrid.

När man leker hårt man man skada sig :/

Vi gick en kortis till ica, handlade saker som vi behövde, då kunde Sofia inte låta bli vårblommor. Nu står de fint på köksbordet.

Sofias randiga älsklingarna!

Det är otroligt hur mycket Micke ställer upp för mig o Astrid. Det är jag evigt tacksam. Det har varit upp o ner sedan jag o ludde sepererade oss. Det slutade ju inte på vackert sätt... även saker ploppade efteråt. Micke har peppat o gett mig stöd en massa, även få mig utveckla en massa. Han fick mig också att se på kärlek på ett annat sätt. Även livet har inte varit lätt efter allt, är jag positiv nu med mina randiga älsklingarna. Det tar tid att läka sig, jag vet att jag inte älskade denna förra och det är Micke som jag är stormförtjust o förälskad i ... men ärret efter alla situationer, händelser i 10 år har suttit djupt på mig också. Micke hjälper mig igenom det otroligt mycket också, vilket det känns jättebra.

jag vet att våren blir en annan vår än vad det skulle vara då. Det är jag jättepositiv för! Det blir mycket lättare för mig o Astrid då. Vi behöver inte plågas på samma sätt då.
och äntligen kan jag micke o Astrid vara tillsammans som en familj.

-----------------------------

*peeepppppaarrr* Den bästa tiden kommmmmer!


jag älskar dig, micke

/ sofia

Kommentarer
Postat av: micke

så underbart skrivet. blev alldeles rörd när jag läste det här o av alla bilderna. du o astrid gör mig lycklig! jag vill bara vara nära er, hela tiden. ni är underbara, saknar er redan! jag älskar dig mer sofia!

2011-02-08 @ 10:13:33
Postat av: sandra

söta bilder! :) o fint skrivet!

2011-02-08 @ 10:38:36
Postat av: Sofia

vilken mysig måndag ni haft & vilken fiiin säng astrid har! :) så underbart att du o micke funnit varandra nu o att du mår mkt bättre nu :) kram

2011-02-08 @ 12:23:18
URL: http://sosia.blogg.se/
Postat av: Pea N

Visst är det underbar att kunna se positiv i kärlek?! :)

Att man var så negativ så gör det saker ännu svårt att se positiv i framtiden, sen dyker det upp en person som vänder på allt, är härlig! Vet precis hur du känns...:) härlig att du är glad o lycklig!

Astrid är så sött på alla bilderna, härlig locklig hår har hon!

Kraam o ta hand om er tre..

2011-02-08 @ 12:32:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0